Blog

Mi kell a hollywoodi hullámhoz?

Mi kell a hollywoodi hullámhoz?

Soha nem gondoltam volna, hogy attól függően, hogy forgatom a hajvasaló közt a hajam más hullámot kapok. Na, ezért vagyok laikus. Na, és ezért látogattam el a Great Lengths Salon-ba, ahol megmutatták nekem, hogy tudom használni a GHD platinum hajformázóját.

Voltam már egy exkluzív eseményen, ahol a terméket bemutatták és abszolút meggyőzött. Egyrészt mi is kipróbálhattuk és hatékonynak bizonyult, illetve az egész technikáról egy átfogó képet kaptunk, mi miért van és hogy működik.

Például azt sem tudtam, hogy a hajat 185 fokon a legjobb formázni, ugyanis ilyenkor még tartós hullámokat készíthetünk anélkül, hogy  károsodna a hajunk. A terméken nincs is hőfokszabályzó csak egy ki- és bekapcsológomb. Szóval eddig részemről tökéletes.

Persze hozzáteszem a termék nem az olcsóbb kategóriába tartozik. De ettől függetlenül én mindig hosszútávon gondolkodom: például mindenből nagyobb kiszerelést veszek, mert ugyan jóval drágább mint egy kisebb kiszerelés,de hosszútávon így gazdaságos. Ennél a terméknél is ez a helyzet, vehetünk olcsóbb hajvasalót, de minőségre biztos nem ilyen lesz és emellett az sem mindegy, hogy a napi használattól mennyire gyilkoljuk hajunkat.

De ha nem is rohantok rögtön megvásárolni a terméket, egy dolgot jegyezzetek meg abból az üzenetből, amit a termék kínál: 185 fok

 

12197547_10206808398623032_1625012759_o

Ami a hullámokat illeti, a hollywoodi úgy készül , ahogy a képen tartom a formázót. Tehát a földre nézve merőlegesen kell rátekerni a hajunkat és lassan végighúzni.

Videót is készítettünk róla, ebből is meg tudjátok nézni alaposan a technikát, na és a csodás végeredményt: