Blog

Károsodott a hajad? Próbáld ki a GHD exkluzív új termékét ingyen!

Processed with VSCO with hb1 preset

Létezik olyan nő, akinek ne lenne problémája a haja állapotával? Szerintem egyenes arányos azoknak a nőknek a számával, akik elégedettek a testalkatukkal. Kevesen vannak, és mi többség közéjük akarunk tartozni!

 

Mivel már nem festem aktívan a hajam, csak hébe-hóba teszünk bele néhány világosabb tincset , ezért alapvetően nincs túl nagy baj vele. Viszont nyilván pontosan ezen a területen a szőkítés miatt töredezetté és szárazabbá tud válni a rendszeres szárítás és hajformázás miatt. De ezenkívül még számtalan oka lehet még a hajunk károsodásának.

Általában mindenre nyitott vagyok, és szívesen kísérletezem új termékekkel a hajamat illetőleg, így nagyon megörültem mikor megkaptam a GHD advanced split end therapy termékét.

Ez egy olyan úttörő hajterápiás készítmény, ami hő hatására aktiválódik, hogy azonnal táplálja és erősítse a sérült hajszálakat., lágy érzetet és hosszan tartó, akár 10 hajmosás után is érzékelhető csillogást biztosítva a hajadnak.

Az advanced split end therapy tápanyagban gazdag összetevők keverékét tartalmazza. Ezeket az összetevőket a hajformázód vagy hajszárítód hője aktiválja, hogy már a hajszárításkor táplálja a száraz, sérült hajrészeket és lezárja a szálakat. Ettől lesz hajad igazán sima, selymes és csillogó.

Processed with VSCO with a5 preset

Az ígéretek esetemben hozták a papírformát, és beváltották a hozzá fűzött reményeket. A hajam vége érezhetően puhább lett, és meglepően sokáig tart ez az érzet. Ha szeretnétek most ti is kipróbálhatjátok, erre a linkre kattintva nézhettek utána a kiváló lehetőségnek.

Remélem örültök a tippnek!

Csóközön,

Berni