Blog

Jelentkezz és legyél Te is BU lány!

Képernyőfotó 2016-07-11 - 9.50.48 PM

Biztosan láttátok már a képeimen illetve videómban, hogy néhányszor már megjelent a legújabb BU parfüm, ami nem véletlen, hiszen én lehetek a márka egyik nagykövete az elkövetkezendő időszakban! :)

Processed with VSCO with a5 preset

 

Hatalmas megtiszteltetés, és nagyon nagy öröm számomra! Imádom ennek a parfümnek az illatát, jelenleg ez a kedvenc nyári illatom. Illetve ami mellett még nem tudok elmenni szó nélkül az üveg designja. Imádom az arany színt (igazából minden fémes árnyalatot :P ) szóval engem már a külsejével levett a lábamról. Hiába , van amikor a külső alapján is kell ítélnünk :)

Na, de nem is erről akartam mesélni nektek! Hanem egy lehetőségről, amiről szerintem érdemes tudnotok, és kipróbálnotok magatokat!

Hiszen a korábban említett parfüm márka keresi a következő kampányának arcát, aki bárki lehet közületek, aki meri vállalni az érzelmeit, meg meri mutatni mi rejlik benne és ezt bátran megmutatja a nagyvilágnak.

Nincs más dolgod, csak tölts fel egy szelfit, válaszd ki a hangulatot és csatlakozz hozzánk #Bunofilter, hogy a következő B.U. kampány arca lehess. Fejezd ki az érzelmeidet/hangulatodat egy #BUnofilter fényképpel!

További részletek a BU weboldalán találtok: www.bunofilter.com/hungary
Facebook: https://www.facebook.com/bschool.hu
Instagram: https://www.instagram.com/bu_hungary

 

Remélem sokan jelentkeztek majd, és az én követőim közül kerül ki a szerencsés nyertes, aki aztán a BU arca lehet!

 

Szurkolok nektek!

 

Csóközön!

Berni