Blog

Élményeim a Campusról

Processed with VSCO with hb2 preset

 

Az elmúlt években egyre inkább megnövekedett a fesztiválok száma kis hazánkban. Nem is csoda, hiszen az ilyesfajta szórakozásra nagy igény van és az ország területén most már bárhol kedvünket lelhetjük bennük.

 

Legutoljára a Debrecenben megrendezésre kerülő Campus fesztiválon tölthettem el egy napot a BU Hungary-nek köszönhetően.

Nagyon tetszett benne, hogy mindenféle korosztályt láttam a közönség soraiban, gyönyörű volt a helyszín és jó volt a hangulat. Viszonylag kevés időm volt aznap a fellépőket megnézni, hiszen a nagyköveti teendőimet kellett ellátnom a BU standjánál. Extra nyereményeket kaphattak a részt vevők és még mindig tart az a nyereményjáték, aminek keretében keresi a márka az új arcát. Hihetetlen sokakat érdekelt a lehetőség, és öröm volt látni, hogy – velem együtt :)  – imádják az új illatot is. Nagyon jó zene szólt a mi standunknál, és nagyon csini hostessek segítettek az érdeklődőknek a jelentkezésben. Készítettem videót is erről a napomról , amit itt tudtok megnézni.

Processed with VSCO with t1 preset

Lányok ne felejtsétek el , hogy még mindig lehet jelentkezni, ha szeretnétek egy olyan márka arca lenni, amiben önmagatokat adhatjátok, a saját érzelmeiteket fejezhetitek ki, és bátran vállaljátok hangulatotokat!

Készíts egy fényképet magadról, oszd meg velünk, hogyan érzel a ‪#‎BUnofilter segítségével és máris esélyed nyílik arra, hogy Te legyél a következő kampányuk arca! :)

Részletek a BU weboldalán: www.bunofilter.com/hungary
Facebook: https://www.facebook.com/bschool.hu
Instagram: https://www.instagram.com/bu_hungary

 

Szurkolok nektek!

 

Csóközön

 

Berni