Vlog

Frizuratippek a GHD ajánlásával

Ebben a videóban olyan copfokat mutatok nektek, amit magatoknak otthon kb. 10 perc alatt el tudtok készíteni.

Sajnos én sem vagyok az az igazán ügyes kezű lány, aki nap, mint nap újabbnál újabb frizkókkal lép az utcára. Mit van mit tenni, hát én is böngésztem a külföldi ismert vloggerek hasonló videóit és arra gondoltam megpróbálom. Remekbe szabott segítségem pedig a gyönyörű hajvasaló a GHD Platinum volt. Persze otthon ti is bármelyik másikkal meg tudjátok csinálni, de ha a terméket nem is, legalább az üzenetét vegyétek birtokba:
185 fok az a hőmérséklet, amivel a haj a leghatékonyabban formázható anélkül, hogy károsodna.

Szóval visszatérve, arra a döntésre jutottam, miért ne próbálunk meg egy hajas videóval előrukkolni.


12432624_10207074304870522_1629597309_o(1)

Persze volt egy elképzelés, amit szerettem volna megvalósítani és voltak a tények, miszerint béna vagyok. A kettő kombinációja nem sok jót ígért, viszont az egyik “jó” tulajdonságaim közé tartozik, hogyha valamit a fejembe veszek, akkor én azt megcsinálom. Hát így is lett.

Leforgattuk az anyagot és rettegtem a végeredménytől, hogy vajon milyen lesz, nem megy-e kárba az idő , amit erre az anyagra áldoztunk.

Azt kell mondjam, hogy nem! Szerintem nagyon szerethető videó lett és tényleg úgy érzem igazi segítség lehet mindenkinek, aki követi a videókat.

Engedjétek meg, hogy itt a bejegyzésben köszönetet mondjak Schmidt Ágnesnek, az én tündéri fodrász segítségemnek, aki felkészített , hogy magamból a legtöbbet hozzak ki. Tudom, hogy ez itt nem egy Oscar díj átadó, mindenesetre azt gondolom hála nélkül nem értékelhetjük igazán amink van, én nagyon is értékelem amit kapok, pláne ilyen értékes és türelmes emberektől. Szóval engedd meg Ági , hogy itt is leírjam, nagyon hálás vagyok és köszönök mindent! :)

Így már bátran merem írni , hogy a frizurák a Great Lengths Salon ajánlásával készültek.

És ami a végleges üzenete ennek a monológnak, amit igazán mondani szeretnék nektek:

– lehet , hogy épp nem vagytok képesek rá,

– lehet, hogy más szerint alkalmatlanok vagytok,

– lehet, hogy félsz megtenni a kezdő lépést,

– és az is lehet, hogy a bukástól rettegsz,

azt mondom, bármi is a szíved vágya küzdj érte, és tegyél érte mindennap!!

 

Csóközön

Berni