Blog

Köszöntelek az oldalamon!

12822706_10204734540918059_1710551912_o

 

Sok szeretettel köszöntelek kedves idelátogató!

 

Amit tudnod kell először is, mielőtt a vlog- és blogbejegyzések nézegetésébe kezdenél, hogy itt főként divat és beauty témával fogsz találkozni. Szórakoztatás jegyében készülnek ezek a posztok, és szeretném, ha mindannyian örömötöket lelnétek ezek olvasásánál.

Sokat tépelődtem róla, hogy valóban szükség van-e egy oldalra, hiszen ott a youtube csatornám és a Facebook oldalam is. De beláttam, hogy kell egy olyan gyűjtőhely, ahol minden információt megtalálhattok rólam és az általam végzett tevékenységről is – tehát a vlogolásról – amit szeretnék színesíteni mostantól néhány blogbejegyzéssel is. Nem tudom, hogy fog sikerülni, azt hiszem a videózáshoz nagyobb tehetségem van. Írásban kevésbé vagyok bőbeszédű, aminek persze ilyenkor pont ez lenne a lényege, hogy jobban kifejtsem egy-egy adott témában a gondolataim. Mindenesetre törekedni fogok, hogy a legtöbbet hozzam ki magamból.

Amit fontos, ha tudtok: IMÁDOM csinálni, és ezt követően, hogy a saját kis hobbimat és utamat követem, örömmel tapasztalom, hogy ti is csatlakoztok hozzám és bíztattok lankadatlan figyelmetekkel.

Azt hiszem ennél nagyobb elismerésre nincs is szükségem.

Szóval köszönöm nektek!

Még valami!

Építő jellegű kritikát szívesen fogadok és olvasok, szóval az jöhet bátran.

Csóközön!

Berni