Blog

Szerelem fotózásunk legizgalmasabb szettje

IMG_2766v(1)

Pár hete fotóztuk ezt a sorozatot Katkával, viszont a 4 szettből ez számomra annyira kiemelkedő volt, és a képek hangulata is annyira különleges, hogy mindenképpen akartam belőle egy outfit bejegyzést. De , ha már így alakult, gondoltam mesélek is picit erről a kis örömfotózásunkról, úgysem volt eddig ilyenre példa itt az oldalon.

Katka és én viszonylag régóta dolgozunk együtt, bár mostanság mivel eléggé elfoglalt volt, kevés alkalmunk nyílt a közös kreatívkodásra. Rengeteg téli hangulatú képet nézegettünk inspiráció gyanánt, mi is legyen a célkitűzésünk, de -mint általában mindig – eléggé egy rugóra járt az agyunk és hasonló látványt képzeltünk el. Fodrász és sminkes kellett már csak a tervhez, ehhez Dórit és Katát kértük meg (Dóri egyébként a kozmetikusom :) ) , hogy csatlakozzanak hozzánk.

Igazából a képlet egyszerű volt, mindenki szabad kezet kapott, csak véleményekkel segítettük egymás munkáját. Nem volt koncepció, de mégis egyben a képeken én azért az összhangot látom, szerintem igazán beleadta mindenki szívét-lelkét a dologba, és végeredményben ez meg is látszik a képeken. Nem csináltunk sablonos 120. ugyanolyan képet, remélem Ti is így látjátok :)

Egyébként ezeket a képeket nézve nekem a Falu c. film (nem tudom emlékeztek-e rá) jutott eszembe, bár ott a környezet sokkal élénkebb színű volt, mégis volt egy komor hangulata a filmnek, ami ezek a képek alapján beugrott ismét.

Érdekelne a Ti véleményetek is , remélem Ti is különlegesnek találjátok a képeket, én nagyon büszke vagyok rá, és arra is, hogy ilyen szuper csapatban dolgozhattam :)

Csóközön,

Berni

 

IMG_2787v

IMG_2823vv

IMG_2831v

IMG_2792v

IMG_2781v

IMG_2838vIMG_2839v

Fotó: Katka photographer
Smink: Papp Dóri
Haj: Papp Kata
Maxi ruha: Envy fashion
Ezüst pulcsi: Stradivarius
Csizma: Zara

Köszönet a helyszínért a Deák Udvarháznak!

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés